Heeft u zich buitengesloten, uw sleutels verloren of is er een inbraak geweest? Bel ons 24/7 op 06 - 54 335 662 en wij helpen u direct.
Heeft u zich buitengesloten? Bel ons 24/7: 06 - 54 335 662 en wij helpen u direct.
Buitengesloten? Bel ons 24/7: 06 - 54 335 662.
Buitengesloten? Bel: 06 - 54 335 662.

Uw 24/7 specialist in inbraakpreventie in Almere

Diensten

U kunt ons 24/7 bereiken voor de volgende diensten

Hang- en sluitwerk

Het plaatsen van het juiste hang- en sluitwerk vergroot de veiligheid. Uw slotenmaker kan u hierover adviseren. Door het Politie KVW bent u bij ons verzekerd van kwaliteitssloten.


Inbraakpreventie en -herstel

Door middel van inbraakpreventie kunt u de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen. Een vorm van inbraakpreventie is de installatie van alarmsystemen. Wij leveren hang- en sluitwerk dat inbraakwerend is.


Inbraakbeveiliging

Wilt u er zeker van zijn dat u veilig bent in uw woning? Zorg er dan voor dat uw beveiliging goed is geregeld. Met alarmsystemen en goed hang- en sluitwerk verhoogt u de beveiliging van uw huis.


MolsbergerGroep

Slotenspecialist MolsbergerGroep Almere

Uw specialist in inbraakpreventie in Almere.

Wanneer er in uw woning is ingebroken, heeft dit een behoorlijke impact op u en uw gezin. We hebben het dan niet alleen over de financiƫle gevolgen, maar ook vooral over de emotionele impact die een inbraak heeft. U voelt zich mogelijk niet meer veilig in uw eigen woning en het feit dat een vreemde uw spullen heeft doorzocht, is geen prettig idee. Neem contact op met Molsberger Groep voor inbraakpreventie in Almere en omgeving.

Wat doen wij op het gebied van inbraakpreventie?

Wij werken volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen en hebben alles in huis om uw woning op het gebied van hang- en sluitwerk van de beste materialen te voorzien. Graag lopen wij met u al het hang- en sluitwerk van uw woning na om te controleren hoe het er met de veiligheid van uw woning voor staat. Daar waar nodig geven wij u advies en indien gewenst vervangen wij het aanwezige hang- en sluitwerk door ons beste materiaal. Ook voor andere preventieve producten kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan de installatie van beveiligingscamera's en alarmsystemen.

Onze ervaring is onze kracht

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van inbraakpreventie in Almere, Hilversum en Utrecht en omgeving. Door onze ervaring kunnen wij u altijd verder helpen. Wilt u meer informatie over het verkrijgen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, dan helpen wij u graag verder en kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer (06) 54 33 56 62.

Een afspraak maken voor inbraakpreventie in Almere en omgeving

Wij staan graag voor u klaar op het gebied van inbraakpreventie in Almere en omgeving. Wilt u een betrouwbaar advies, neem dan direct contact met ons op. Het is voor ons belangrijk dat wij u ook in dringende situaties kunnen helpen, bijvoorbeeld wanneer u zichzelf 's nachts heeft buitengesloten. Daarom staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken.

Ons werkveld

klik op de oranje vlakken voor meer informatie. Staat uw woonplaats er (net) niet bij? Neem dan contact met ons op

Contact

Offerte aanvragen of een vraag stellen?

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b uw voornaam in.
Ziet er goed uit!
Geef a.u.b. een geldige e-mailadres op.
Ziet er goed uit!
Het tekstvak is nog leeg.