Heeft u zich buitengesloten, uw sleutels verloren of is er een inbraak geweest? Bel ons 24/7 op 06 - 54 335 662 en wij helpen u direct.
Heeft u zich buitengesloten? Bel ons 24/7: 06 - 54 335 662 en wij helpen u direct.
Buitengesloten? Bel ons 24/7: 06 - 54 335 662.
Buitengesloten? Bel: 06 - 54 335 662.

Uw 24/7 slotenmaker in Almere en omstreken

Diensten

U kunt ons 24/7 bereiken voor de volgende diensten

Hang- en sluitwerk

Het plaatsen van het juiste hang- en sluitwerk vergroot de veiligheid. Uw slotenmaker kan u hierover adviseren. Door het Politie KVW bent u bij ons verzekerd van kwaliteitssloten.


Inbraakpreventie en -herstel

Door middel van inbraakpreventie kunt u de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen. Een vorm van inbraakpreventie is de installatie van alarmsystemen. Wij leveren hang- en sluitwerk dat inbraakwerend is.


Inbraakbeveiliging

Wilt u er zeker van zijn dat u veilig bent in uw woning? Zorg er dan voor dat uw beveiliging goed is geregeld. Met alarmsystemen en goed hang- en sluitwerk verhoogt u de beveiliging van uw huis.


MolsbergerGroep

Slotenmaker MolsbergerGroep Almere

Bent u op zoek naar een slotenmaker in Almere, dan staat MolsbergerGroep graag voor u klaar. Wij zijn dé specialist op het gebied van hang- en sluitwerk, inbraakpreventie en beveiliging. Natuurlijk zijn we u ook van dienst bij buitensluiting of als u uw huissleutels verloren hebt. Als slotenmaker in Almere staat MolsbergerGroep 24 uur per dag / 7 dagen per week voor u klaar.

Een buitensluiting gebeurt in de meeste gevallen in een onbewaakt moment. De deur valt in het slot en is met geen mogelijkheid meer te openen. Door het forceren van de deur kan er flinke schade toegebracht worden aan het mechanisme van de deur en uw kozijn, en de kosten kunnen daarbij hoog oplopen. In dat geval staan de specialisten van MolsbergerGroep graag voor u klaar. We zijn snel ter plaatse en kunnen elk type deur vakkundig openen.

Mocht het noodzakelijk zijn, dan kunnen onze experts uw deur uiteraard ook weer voorzien van nieuw en deugdelijk sluitwerk. Onze dienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Slotenmaker MolsbergerGroep in Almere verzorgt tevens het plaatsen van nieuw hang- en sluitwerk. Zo wordt een positieve bijdrage geleverd aan inbraakpreventie. Ook voor herstelwerkzaamheden na een inbraak kunt u rekenen op onze professionele diensten.


Ervaren slotenmaker in Almere

Uw woning voorzien van goed hang- en sluitwerk is van groot belang. Daarmee wordt het risico op inbraak verkleint en voldoet u aan de eisen die de inboedelverzekering stelt. Als slotenmaker voor de omgeving Almere werken we dan ook alleen met hang- en sluitwerk van de beste kwaliteit. Deze zijn uiteraard voorzien van een certificaat dat aansluit bij het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

U kunt hierbij denken aan het plaatsen en vervangen van diverse soorten cilinders en andere typen sloten. Zo bent u zeker van een goed beveiligde woning en een optimale inbraakpreventie. Naast hulp bij buitensluiting of inbraakpreventie kan ons ervaren team van specialisten u ook voorzien van een gedegen beveiligingsadvies, bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van alarminstallaties of beveiligings-camera’s.

Ons advise is geheel aangepast op de situatie die voor u van toepassing is. Als u op zoek bent naar een ervaren slotenmaker in Almere, bent u bij MolsbergerGroep aan het juiste adres. We garanderen een snelle service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op of bel met ons noodnummer in geval van buitensluiting.

Ons werkveld

klik op de oranje vlakken voor meer informatie. Staat uw woonplaats er (net) niet bij? Neem dan contact met ons op

Contact

Offerte aanvragen of een vraag stellen?

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b uw voornaam in.
Ziet er goed uit!
Geef a.u.b. een geldige e-mailadres op.
Ziet er goed uit!
Het tekstvak is nog leeg.