Heeft u zich buitengesloten, uw sleutels verloren of is er een inbraak geweest? Bel ons 24/7 op 06 - 54 335 662 en wij helpen u direct.
Heeft u zich buitengesloten? Bel ons 24/7: 06 - 54 335 662 en wij helpen u direct.
Buitengesloten? Bel ons 24/7: 06 - 54 335 662.
Buitengesloten? Bel: 06 - 54 335 662.

Uw 24/7 slotenspecialist in Almere en omstreken

Diensten

U kunt ons 24/7 bereiken voor de volgende diensten

Hang- en sluitwerk

Het plaatsen van het juiste hang- en sluitwerk vergroot de veiligheid. Uw slotenmaker kan u hierover adviseren. Door het Politie KVW bent u bij ons verzekerd van kwaliteitssloten.


Inbraakpreventie en -herstel

Door middel van inbraakpreventie kunt u de kans op inbraak aanzienlijk verkleinen. Een vorm van inbraakpreventie is de installatie van alarmsystemen. Wij leveren hang- en sluitwerk dat inbraakwerend is.


Inbraakbeveiliging

Wilt u er zeker van zijn dat u veilig bent in uw woning? Zorg er dan voor dat uw beveiliging goed is geregeld. Met alarmsystemen en goed hang- en sluitwerk verhoogt u de beveiliging van uw huis.


MolsbergerGroep

Slotenspecialist MolsbergerGroep Almere

Voor een slotenspecialist in Almere moet u bij MolsbergerGroep zijn.

Uw woning dient een veilig toevluchtsoord te zijn. Nu het aantal inbraken toeneemt, voelen we ons helaas steeds minder veilig. Om te voorkomen dat uw woning een makkelijk doelwit voor inbrekers wordt, is het belangrijk goed te kijken naar het hang- en sluitwerk van uw woning. MolsbergerGroep is uw slotenspecialist in Almere en omgeving en helpt u graag.

Wat kan MolsbergerGroep voor u betekenen?

Wij zijn niet voor niets dé slotenspecialist in Almere en omgeving. Wij hebben een sterk en ervaren team die u op zowel het gebied van inbraakpreventie, als op andere gebieden binnen het vak van slotenmaker kan helpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buitensluiting of vermissing van sleutels. Voor inbraakpreventie zit u bij ons goed. Wij kunnen voor u beveiligingscamera's en alarmsystemen installeren, waardoor u uw woning beter beschermt. Wij werken volledig volgens de voorschriften van het Politiekeurmerk Veilig Wonen en adviseren u graag over dit keurmerk. Onze materialen voldoen volledig aan de voorschriften van dit keurmerk.

Onze ervaren specialisten helpen u graag verder

Ons team bestaat uit mensen die hun vak verstaan. We zijn dan ook niet voor niets al ruim 10 jaar een begrip in de omgeving van Almere, Hilversum en Utrecht. Onze mensen zijn gespecialiseerd in inbraakpreventie, inbraakschadeherstel, het vervangen van cilinders, sloten, hang- en sluitwerk, camera’s en alarmsystemen. Wij vinden het belangrijk dat we u snel en vakkundig kunnen helpen.

Onze slotenspecialist in Almere helpt u graag

Heeft u een slotenspecialist in Almere en omgeving nodig, dan belt u meteen met MolsbergerGroep. Wij staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. U bereikt ons telefonisch (06-54 33 56 62) en per e-mail (info@molsbergergroep.nl) en wij zorgen voor snelle hulp. Door onze ervaring weten wij zeker dat wij u kunnen helpen.

Ons werkveld

klik op de oranje vlakken voor meer informatie. Staat uw woonplaats er (net) niet bij? Neem dan contact met ons op

Contact

Offerte aanvragen of een vraag stellen?

Ziet er goed uit!
Vul a.u.b uw voornaam in.
Ziet er goed uit!
Geef a.u.b. een geldige e-mailadres op.
Ziet er goed uit!
Het tekstvak is nog leeg.